L’Associació Esportiva Escolar IES Banús celebra el tradicional Festival de Nadal

13 01 2012

L’ AEE I.E.S. Banús va celebrar el passat diumenge dia 11, el ja tradicional Festival de Nadal de Gimnàstica Rítmica al Pavelló Can Xarau. Un total de 80 gimnastes van participar en aquest esdeveniment preparat amb molta il·lusió i entusiasme.

Totes les gimnastes, van preparar per aquest dia els muntatges de grup representant el Nadal, cada grup anava amb una vestimenta adequada a la música i a la representació nadalenca. L’ exhibició va començar a les 10.00 i va finalitzar a les 13.00 hores.

Les gimnastes més menudes del grup Baby’s van realitzar el seu exercici sortint de la caixa dels regals ajudades per les gimnastes més veteranes. Les gimnastes més menudes són : Leire Bou, Sara Notario, Anna Sánchez , Sara Linares, Marta Ramos, Chloe López, Ona Atanet, Laura Ruiz, Jana Atanet, Blanca Ramos i Bianca Tàpia.

El grup A va deixar a tothom boca-badat amb la seva vestimenta de cruela de Vil , les gimnastes que composen aquest grup són : Lara Suarez, Olga Burón, Esther Muñóz, Ainoa Capellas, Yanira Corral, Elena Ocaña, Paula Notario, Sara Vila,Serena Sánchez, Clàudia Puig, Ester Morera,Ainoa Valls, Laia Raya, Sara Viñals, Amanda Romero, Maria Ruiz, Laia Conde, Andrea Moreno i Alba Barbieri .

El grup B que anava d’Àngel De Nadal van realitzar un magnífic exercici de mans lliures coordinat. Les gimnastes que composen aquest grup són : Abril Miranda, Judith Fernández, Marina Oliva, Sílvia Hernández,Anna Guerrero, Paula Morera, Eva Finestres, Paula Fernández, Maria Martín, Alícia Altaba,Marta Rodríguez i Mireia Alfonso.

El conjunt de competició Elegance format per les gimnastes : Laia Vidal, Ximena Palomar, Gisela Salvat, Claudia Padilla i Júlia Viñals va realitzar un exercici amb les 5 cordes. I la resta de les gimnastes de competició va actuar amb el seu exercici individual, bé de mans lliures o bé d’aparell . També destacar l’actuació de la Victoria Antonella de León amb el seu exercici de maces així com els conjunts de Copa Catalana Campió de Catalunya Júnior V (Berta Riu,Alba Fernández, Anna Salvador, Sandra Martinez i Laura Moreno) i Sènior V Subcampió de Catalunya (Ona Aybar, Estefania Català, Lily Montero, Carla Bueno, Cristina Pini i Ariadna Alvarez).

Per finalitzar el festival , totes les gimnastes de competició van realitzar un exercici de mans lliures . Les gimnastes que composen aquest grup són : Lucia Altaba, Julieta Belén Vera, Anna Peiró, Maria Roldán, Carla Montero, Anna Badia , Laura Rodriguez, Laia Vidal, Ximena Palomar, Gisela Salvat, Claudia Padilla, Julia Viñals, Lidia Vázquez, Laura Gil, Eva Michelena, Sara Hidalgo, Anna Sans, Tessa Rood , Elisabeth Vaca, Berta Riu i Alba Fernández.Un cop finalitzades les actuacions de grups i individuals, les gimnastes van ser anomenades una per una i van recollir un petit obsequi. En acabar, totes les gimnastes van posar per deixar constància a la “fotografia de família”,  la qual podeu veure (així com les fotos de cadascun dels grups) al nostre apartat de Mediateca.

Per a més informació, també podeu consultar la notícia que va sortir publicada al web de l’Ajuntament (clicant aquí)

Anuncis

Accions

Informació

One response

16 01 2012
aebanus

Guapíssimes totes les nostres gimnastes!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: