III Trobada de Bàsquet Instituts – Grup Catalònia

30 01 2012

L’any passat ja hi vam participar, i ens va agradar tant que enguany no hi podíem faltar. Per tal que us pugueu fer a la idea de com és viure aquesta experiència, una de les participants ens n’ha fet una crònica i ens explica en què consisteix.

 

Miriam El Kassah Bouchtat. Dinamitzadora de l’Associació Esportiva Escolar IES Banús.

L’objectiu d’aquesta trobada és intentar la integració entre estudiants de Secundària del Consell Esportiu del Vallès Occidental Sud i persones de grups ocupacionals amb discapacitat intel·lectual vinculades al Grup Catalònia.

Van participar a la jornada 150 persones, entre jugadors i professors-monitors dels equips que han gaudit, un any més, d’aquesta jornada integradora. Els nois i noies participants són dels centres: Canigó, CET, Adolf Goday-Torremar i Aspasur del Grup Catalònia i els IES Badia de Badia del Vallès, IES La Ferreria de Montcada i Reixac i IES Banús, IES Gorgs i IES Jaume Mimó de Cerdanyola del Vallès.

Es jugaven partits de bàsquet barregant alumnes de diferents centres amb persones amb discapacitat intel·lectual. Tots els equips comptaven amb un entrenador, i hi havia un àrbitre a cada pista. La jornada va ser molt divertida i motivadora.

Tot i que no fóssim bons jugadors de bàsquet alguns ho vam intentar junt amb les persones amb discapacitat, i es feien partits interessants. Per nosaltres, en aquell moment l’important no era la competició ni guanyar, al contrari. En aquell moment el que ens interessava era riure i passar un bon matí junt amb nois y noies de la nostra edat, d’altres instituts.

I així va ser. Jo penso que va ser una jornada molt gratificant, vaig conèixer gent nova i vaig riure molt amb els meus companys i companyes de l’IES Banús. Espero tornar a repetir jornades d’aquest tipus.

Felicitem a tots participants pel seu entusiasme en aquesta jornada!

Clicant a cadascuna de les miniatures que teniu a sota podreu veure les fotografies de la jornada!

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

31 01 2012
Marc

L’experiència a estat genial!!

6 02 2012
Laia

Contenta i orgullosa de que participeu en jornades d’aquesta mena, una manera genial d’integrar Esport i Valors. De nou, felicitats!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: